Oznam k skúšobnému hlasovaniu

Ďakujeme  všetkým vlastníkom, ktorý sa zúčastnili skúšobného hlasovania elektronickou formou, ktorú ponúka firma RESITECH.sk.

Oceňujeme spoluprácu, ústretovosť, aktívnu účasť vlastníkov pri nastavovaní elektronického hlasovania.

Zhromaždenie vlastníkov bytov a nebytových priestorov za rok 2023 budeme realizovať kombináciou elektronického a písomného hlasovania.

Písomné hlasovanie bude pripravené pre tých vlastníkov, ktorý nemajú maily alebo nepracujú s internetom.

Skúšobné hlasovanie bolo ukončené dňa: 25.02.2024 o 23.00 hod.

Prihlásených do aplikácie RESITECHU.sk na hlasovanie bolo 137 vlastníkov

Počet vlastníkov, ktorý hlasovali: 95  v percentách:  69,34 %

Hlasovali všetci vlastníci, ktorý si našli čas, majú záujem o riešenie technického stavu a bezpečnosti bývania v dome, v ktorom vlastnia byt a sú si vedomý toho, že o svoje vlastníctvo je potrebné sa starať a zveľaďovať ho.

Hlasovalo sa podľa vlastníckych podielov teda aj manželia s BSM aj viacerý vlastníci bytov. Z toho dôvodu nie je potrebné žiadne splnomocnenie.

Vlastník, ktorý sa z rôznych dôvodov nezapojil do skúšobného hlasovania, môže tak stále urobiť a zapojiť sa do elektronického hlasovania počas Zhromaždenia vlastníkov bytov v máji 2024.

Informácie ako sa prihlásiť na našu webovú stránku: www.letna.sk nájdu vo svojich mailoch, administrátor webu im prístupy urobil.

Informácie k prihláseniu sa do aplikácie RESITECHU.sk, majú tiež v svojich mailoch.

UPOZORŇUJEME, že prvé prihlásenie do aplikácie RESITECH.sk je cez informácie v maily a potom sa vlastníci prihlasujú cez webovú stránku Spoločenstva.

Tešíme sa na Vás pri ďalšom hlasovaní v máji 2024. Všetky potrebné informácie k hlasovaniu nájdete na webovej stránke Spoločenstva, / správa predsedu, správa hospodára, správa dozornej rady/.

Návrh Uznesenia bude zverejnený včas, aby vlastníci mohli uznesenie doplniť a následne o doplnených bodoch hlasovať.


Košice: 26.02.2024                                          predseda SVB BD TITAN
                                                                         administrátor webovej stránky